Skip to main content

Recensies

Al onze cursisten kunnen hier hun recensie achterlaten. Lees hier de ervaring(en) van de cursisten.

Schrijf hieronder je reactie over onze theoriecursus.

0

Aantal reacties (15)

 • Rebecca Noy

  In 2005 heb ik met heel veel andere mensen die ik ken rijlessen genomen bij Gerard en nu nog steeds prijs ik hem overal aan!
  Gerard neemt de tijd luisterd goed naar je en speelt daar perfect op in.
  Binnenkort zijn we ook opzoek naar een rij instructeur voor 1 van de kinderen en dan hopen we dat Gerard beschikbaar is ?

 • Mette

  Wat een fijne en positieve rij lessen heb ik gehad. Gerard heeft aandacht voor je als persoon en past zijn rijlessen aan op jou tempo en wensen, hierdoor voelde ik me echt op m'n gemak tijdens de rijlessen en het examen. Hij gaf me vertrouwen dat ik het kon, ik was ontzettend nerveus voor het examen en Gerard wist me toch een beetje gerust te stellen. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat is mede mogelijk gemaakt door Gerard. Zeker aan te raden !!!

 • Jeroen

  Ik heb een erg fijne tijd gehad met Gerard als rij-instructeur. Hij weet zijn kennis, op een bij je passende snelheid, over te brengen en ziet geen detail over het hoofd. In de omgang is hij erg prettig en een fijne en gezellige gesprekspartner voor tijdens de les. In de planning is Gerard erg flexibel, waardoor ik binnen een door mij bepaalde periode kon afrijden. Met dank aan Gerard met veel zelfvertrouwen het examen in kunnen gaan en in één keer geslaagd.

 • Alex Steverink

  Ik heb bij Gerard met spoed in een maand tijd mijn rijbewijs weten te bemachtigen. Gerard neemt de tijd om zaken duidelijk uit te leggen aan de hand van voorbeelden. Tussen de diverse lessen door weet Gerard waar we achter zijn gebleven en waar op gefocust moet worden. Dit is fijn want hierdoor werd er genoeg aandacht besteedt aan mijn zwakkere punten.

 • Jonah-Jan Willemsen

  Gerard is een ontzettend leerzame instructeur. Hij onthoud zeer goed welke onderdelen je lastig vind en kan bijna altijd nog de hele vorige rijles navertellen. Gerard is prettig om mee te praten en stelt je goed op je gemak, echt een aanrader!

 • Jessica

  Wat was ik nerveus! Maar door de goede en fijne uitleg van Gerard ben ik in 1x voor mijn Theorie examen geslaagd. Ook de boek die Gerard zelf heeft geschreven is overzichtelijk en duidelijk! Heel erg bedankt voor de fijne cursus!

 • Ilse

  Zonder veel voorbereiding mijn theorie-examen gehaald. Super!

 • sergen

  had moeite met leren, na de super goede uitleg van gerard toch geslaagd bedankt voor alles.

 • K.

  Super fijne uitleg en handig tips voor in het examen ! In 1x geslaagd voor mijn theorie. Zeker een aanrader !!

 • myranda

  Gerard bedankt voor de rustige en duidelijke uitleg van de theorie lesstof. Ik ben eindelijk geslaagd voor mijn auto theorie examen. De cursus is echt een aanrader. Bedankt!

Laad meer