Recensies

Al onze cursisten kunnen hier hun recensie achterlaten. Lees hier de ervaring(en) van de cursisten.

Schrijf hieronder je reactie over onze theoriecursus.

0

Aantal reacties (11)

 • Jonah-Jan Willemsen

  Gerard is een ontzettend leerzame instructeur. Hij onthoud zeer goed welke onderdelen je lastig vind en kan bijna altijd nog de hele vorige rijles navertellen. Gerard is prettig om mee te praten en stelt je goed op je gemak, echt een aanrader!

 • Jessica

  Wat was ik nerveus! Maar door de goede en fijne uitleg van Gerard ben ik in 1x voor mijn Theorie examen geslaagd. Ook de boek die Gerard zelf heeft geschreven is overzichtelijk en duidelijk! Heel erg bedankt voor de fijne cursus!

 • Ilse

  Zonder veel voorbereiding mijn theorie-examen gehaald. Super!

 • sergen

  had moeite met leren, na de super goede uitleg van gerard toch geslaagd bedankt voor alles.

 • K.

  Super fijne uitleg en handig tips voor in het examen ! In 1x geslaagd voor mijn theorie. Zeker een aanrader !!

 • myranda

  Gerard bedankt voor de rustige en duidelijke uitleg van de theorie lesstof. Ik ben eindelijk geslaagd voor mijn auto theorie examen. De cursus is echt een aanrader. Bedankt!

 • Iris

  Bedankt voor alles! Ik ben heel erg blij dat ik dankzij jou m'n theorie heb gehaald.

 • Yvonne Hensen

  Beste Gerard .ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor het geen jij voor mij hebt gedaan .dankzij jou heb ik mijn theorie gehaald.de tijd en energie het geduld en jou manier van les geven heeft er voor gezorgd dat ik doorging. Ik wilde het opgeven en nu heb ik het gehaald super gewoon.jij geloofde erin.ik hoop dat nog velen bij jou zullen komen en het zelfde ervaren als ik ,en hun theorie onder jou leiding behalen je bent top. Vriendelijke groet Yvonne Hensen .

 • Jeffrey Schuurman

  Hoi Gerard. Graag wil ik je op deze manier bedanken dat jij super snel en wel na 5,5 uur autorijles praktijkexamen mocht doen en in 1 x geslaagd. Bedankt dat je eerlijk bent en je alleen die rijlessen geeft die nodig zijn. Bedankt, Gerard. We zien elkaar wel weer, als je met de auto bij Kwik-fit komt.

 • Aniek

  Voor iedereen die zich afvraagt of ze een theoriecursus moeten volgen bij Gerard: Op woensdag 5 maart 2014 heb ik bij rijschool Start en Finish de theoriecursus gevolgd en vervolgens examen gedaan. Ik volg ook rijlessen bij Start en Finish. Van Gerard heb ik van te voren een theorie boek ontvangen met een cd-rom met oefen opgaven. Verder kreeg ik nog een beknopte samenvatting via de mail toegestuurd gekregen ter voorbereiding. Het was de eerste keer dat ik theorie examen ging doen. Ik heb het theorie boek dan ook een keertje doorgelezen en veel oefenopgaven gemaakt van de cd-rom, deze zijn heel fijn! Zelf vond ik het prettig dat ik al wat voorbereiding had getroffen. De theorie cursus begon om 8 uur �s ochtends. De eerste paar uur kregen we veel uitleg over de theorie. Veel hiervan had ik al gelezen ik vond het dus prettig om even een herhaling te krijgen. Daarnaast neemt Gerard de tijd om alles duidelijk en goed uit te leggen. Theorie die mij nog niet duidelijk was, begreep ik nu wel. De theorie die hij uitlegt herhaalt hij daarna nog een keer snel zodat het beter blijft hangen. Zo kon ik voor mezelf ook na gaan of ik het nog wist. Verder ga je ook heel veel vragen oefenen. Dit is heel erg fijn! Gerard heeft ontzettend veel oefen vragen en je leert hier heel veel van. Bijna alle vragen die ik op mijn examen kreeg, werden ook tijdens de cursus behandeld. Ik heb hier dan ook veel aan gehad. Zelf kon ik goed mee komen met het oefenen van de vragen, maar wat misschien voor andere mensen lastig is is dat de vragen op het bord verschijnen. Iedereen begint dan de antwoorden te roepen. Ik had hier niet veel last van, maar misschien dat je dit persoonlijk niet zo prettig vind als je niet goed mee komt. Verder maakt Gerard veel gebruik van overzichtelijke plaatjes om de stof zo goed mogelijk over te brengen. Dat is erg fijn en ook erg duidelijk. Tijdens de auto rijlessen past hij deze ook toe. Hij heeft altijd een map bij zich waar hij tekeningen in bewaart om je beter uit te kunnen leggen wat hij bedoeld. Leuk om te weten: Ik ben de eerste keer geslaagd! Dus bij mij heeft het geholpen! Aniek (18 jaar)

Laad meer