Recensies

Al onze cursisten kunnen hier hun recensie achterlaten. Lees hier de ervaring(en) van de cursisten.

Schrijf hieronder je reactie over onze theoriecursus.

0

Aantal reacties (12)

 • Alex Steverink

  Ik heb bij Gerard met spoed in een maand tijd mijn rijbewijs weten te bemachtigen. Gerard neemt de tijd om zaken duidelijk uit te leggen aan de hand van voorbeelden. Tussen de diverse lessen door weet Gerard waar we achter zijn gebleven en waar op gefocust moet worden. Dit is fijn want hierdoor werd er genoeg aandacht besteedt aan mijn zwakkere punten.

 • Jonah-Jan Willemsen

  Gerard is een ontzettend leerzame instructeur. Hij onthoud zeer goed welke onderdelen je lastig vind en kan bijna altijd nog de hele vorige rijles navertellen. Gerard is prettig om mee te praten en stelt je goed op je gemak, echt een aanrader!

 • Jessica

  Wat was ik nerveus! Maar door de goede en fijne uitleg van Gerard ben ik in 1x voor mijn Theorie examen geslaagd. Ook de boek die Gerard zelf heeft geschreven is overzichtelijk en duidelijk! Heel erg bedankt voor de fijne cursus!

 • Ilse

  Zonder veel voorbereiding mijn theorie-examen gehaald. Super!

 • sergen

  had moeite met leren, na de super goede uitleg van gerard toch geslaagd bedankt voor alles.

 • K.

  Super fijne uitleg en handig tips voor in het examen ! In 1x geslaagd voor mijn theorie. Zeker een aanrader !!

 • myranda

  Gerard bedankt voor de rustige en duidelijke uitleg van de theorie lesstof. Ik ben eindelijk geslaagd voor mijn auto theorie examen. De cursus is echt een aanrader. Bedankt!

 • Iris

  Bedankt voor alles! Ik ben heel erg blij dat ik dankzij jou m'n theorie heb gehaald.

 • Yvonne Hensen

  Beste Gerard .ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor het geen jij voor mij hebt gedaan .dankzij jou heb ik mijn theorie gehaald.de tijd en energie het geduld en jou manier van les geven heeft er voor gezorgd dat ik doorging. Ik wilde het opgeven en nu heb ik het gehaald super gewoon.jij geloofde erin.ik hoop dat nog velen bij jou zullen komen en het zelfde ervaren als ik ,en hun theorie onder jou leiding behalen je bent top. Vriendelijke groet Yvonne Hensen .

 • Jeffrey Schuurman

  Hoi Gerard. Graag wil ik je op deze manier bedanken dat jij super snel en wel na 5,5 uur autorijles praktijkexamen mocht doen en in 1 x geslaagd. Bedankt dat je eerlijk bent en je alleen die rijlessen geeft die nodig zijn. Bedankt, Gerard. We zien elkaar wel weer, als je met de auto bij Kwik-fit komt.

Laad meer
Copyright © 2023 S&F Rijopleidingen. Alle rechten voorbehouden.
Cursuslocatie: Wassenaarweg 5e, 6843 NX Arnhem - KvK: 09080684 - BTW 138259987B01
Contact: telefoon: 026-323 55 55 / 06-52 476 476 e-mail:
Website Lucians